Lapacho

LAPACHO no Dienvidamerikas, pazīstama arī kā inku tēja vai Pau d’Arco / Skudru koka miza.
Tējas gatavošanai izmanto koka sarkanīgo mizu. 
Antibakteriāla, imunitāti stiprinoša iedarbība. Nesatur kofeīnu.

Pagatavošana uz 1000ml:
- 1-2 ēdk. tējas
- aplej ar aukstu ūdeni
- vāra katliņā uz lēnas uguns 5 min
- pēc vārīšanas vēl 5-10 min ievilkšanās laiks
- izkāš caur sietiņu
Var pievienot citrona šķēlīti un saldinātāju pēc izvēles.  

Uzglabāt sausā vietā, slēgtā traukā. Izcelsmes valsts: Dienvidamerika.

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts           Labs