CALABASE MATE TRAUKS

CALABASE MATE TRAUKS

Tradicionāli Mate tēja tiek pagatavota traukā Calabase, kas ir izgrebts 100% dabīgs pudeļveida ķirbis un tēja tiek sūkta ar speciālu salmiņa Bombilla palīdzību. To var dzert arī gan aukstu, gan saldinātu ar medu vai cukuru. Uzlējums ir dzeltenzaļā krāsā, garša rūgtena, viegli dūmota, nedaudz saldena ar svaiga koka aromātu.
 

Trauka Calabase sagatavošana pirms pirmās lietošanas:
- Ieberiet traukā 4 tējk. mate tēju.
- Piepildiet trauku līdz malām ar 70’C karstu ūdeni (nekādā gadījumā karstāku, jo trauks var iesprāgt). 
- Atstājiet ūdeni traukā 12 stundas. Ūdens iesūksies trauka sieniņās, tādēļ pēc iespējas atkārtoti papildiniet to ar karstu ūdeni. 
- Pēc 12 stundām izlejiet ūdeni un rūpīgi iztīriet trauku no iekšpuses. Šim nolūkam nelietojiet asus priekšmetus.
- Novietojiet trauku siltā, bet ne karstā vietā un izžāvējiet to līdz trauks ir atkal sauss un viegls (var novietot uz radiatoriem).
Tagad trauks ir gatavs lietošanai!
- Pēc katras tējas baudīšanas, trauku vienmēr izskalot ar tīru ūdeni un izžāvēt.

Atceries!
- Trauka tīrīšanai nelietojiet nekādus mazgāšanas līdzekļus, izņemot tīru ūdeni.
- Nemazgājiet kopā ar citiem traukiem, kā arī ne trauku mazgājamā mašīnā.
- Katru reizi pēc lietošanas izskalojiet un rūpīgi izžāvējiet trauku, citādi tas var sākt bojāties.

Prece var vizuāli atšķirties no attēlā redzamās fotogrāfijas.

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
Slikts           Labs